Home Cazi de baie pe colt
Cazi de baie pe colt
Cazi de baie pe colt PDF Imprimare Email
Cazi de baie pe colt
Scris de irina86   
Joi, 05 Mai 2011 13:33

Montarea unor cazi de baie pe colt ofera o alternativa casei cu cazi de baie dreptunghice tipice. Formele lor unice si dimensiunea completeaza cele mai multe modele de bai , fac uz de lumina de la erestrele baii.

Planificarea adecvata asigura o instalare fara probleme. Pentru a face utiliza cel mai bine spatiul, cei care instaleaza singuri astfel de cazi de baie pe cot ar trebui sa ia in considerare dimensiunile baii inainte de a cumpara modele de cazi de baie pe colt. Instalarea de cazi de baie pe colt necesita adesea eliminarea din baie a altor obiecte sanitare si organizarea unei renovari in acelasi timp ce se instaleaza noile cazi de baie este o idee foarte buna.

Cercetati isi deveniti informati despre codurile practicate in constructie pentru a va asigura ca stiti sa le respectati atunci cand instalati noi cazi de baie pe colt. Faceti rost de fiecare dintre autoizatiile de contructie de care veti avea nevoie.

Gasiti robinetii deinchiderea a apei in baie si opriti apa, inainte de a incepe sa instalati cazi de baie pe colt.Eliminati cada existenta, daca este necesar. Pregatiti spatiul necesar pentru a lucra si pentru a instala noua cazi de baie pe colt. Scoateti toaleta cu totul, scoateti oglina si usa de la baie in cazul in care proiectul de montare de cazi de baie pe colt necesita mai mult spatiu.

Verificati unitatea de cazi de baie pe colt pentru a vedea daca trebuie sa fie imbinata, inainte de instalare. Conectati piesele. Calafatuiti orice cusaturi si buloane cu silicon.
Inspectati zona in care cada pe colt noi va sta pentru orice probleme. Abordati si rezolvati problemele de care va impiedicati, cum ar placi lipsa, fisuri sau mucegai.

Montati cazi de baie pe colt si bucurati-va de noua dumneavoastra baie.

Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 08:22
 


Sondaje

Preferati sa reconditionati o cada de baie sau sa achizitionati una noua?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com